viernes, 7 de diciembre de 2012

Sisè taller: Cant.


Aquest taller consistia en aprendre unes tècniques i cançons infantils per cantar, les quals ens va ensenyar la nostra companya Sílvia.

En primer lloc, la nostra companya ens va dir que havíem de llevar-nos la por a cantar, ja que tothom sap cantar i bé, per tant, varem començar fent unes dinàmiques de grup per llevar-nos aquesta por. Una d’aquestes va ser fer de gatet trist i intentar fer riure a una de les companyes que hi havia en la rotllana amb una posició molt seria. A continuació, ens va ensenyar a respirar bé per tal de poder cantar sense ofegar-nos i així poder donar-lo tot. Aquesta respiració consistia en aprendre a respirar amb el diafragma.

Desprès d’unes petites pràctiques de respiració, ens varem ficar a cantar uns petits fragments musicals i tot seguit, començarem amb algunes cançons infantil les quals us mostro a continuació.




Així mateix, com a últim exercici de cant, varem realitzar un cànon. Començarem cantant una cançó per poder classificar les nostres veus, ja que cadascun de nosaltres té una tonalitat diferent. Una vegada teníem els grups formats varem començar a practicar la cançó. I per últim, varem marcar un ordre per tal de poder fer un petit cànon amb la cançó elegida. Desprès d’unes petites pràctiques, varem realitzar el cànon el qual va ser molt divertit i ens va sortit molt bé.

Per finalitzar aquest taller, varem fer una activitat de cant i ball amb cançons que nosaltres mateixes coneixíem i, per recuperar l’energia emprada en aquest taller, varem fer un petit berenar.
Aleshores, puc dir que va ser un taller molt divertit i amb el qual varem aprendre alguna cançó més per ensenyar als nostres infants.

No hay comentarios:

Publicar un comentario