domingo, 13 de enero de 2013

Novena classe de Plàstica: Reflexionem.


En aquesta classe varem realitzar una petita assemblea on la professora, Carmen, ens explicar que com ja havíem acabat amb els tallers, a partir d’ara anàvem a dedicar les sessions que ens quedaven a reflexionar sobre el projecte que hem realitzat sobre “el banc del temps” i d’aquesta manera, intercanviar punts de vista sobre el que cadascun ha viscut.

Desprès d’haver estat parlant una estona, la professora ens va deixar temps per reflexionar en grup sobre unes preguntes en relació als projectes en general. Tot seguit, la professora ens va dir que havia penjat unes preguntes al fòrum de la universitat les quals ens podrien ajudar per reflexionar.

Envers al projecte, “el banc del temps”, que hem realitzat al llarg d’aquesta assignatura les preguntes a reflexionar eren les següents:

A quines preguntes he trobat resposta? Quines coses he descobert o comprès?

Quines noves preguntes han sorgit? Quines coses vull conèixer o investigar?

Com valoro el projecte realitzat en aquesta assignatura? Què canviaria?

Quines eines podem utilitzar per avaluar-lo?

A banda de reflexionar sobre el nostre projecte realitzat a classe, també la professora ens havia plantejat unes preguntes per contestar en relació a un projecte que anem a planificar per realitzar amb els nostres alumnes en l’aula. Algunes de les preguntes són:

Quines eines puc utilitzar per conèixer les necessitats del grup d’alumnes? Quin ambient necessito a l’aula? Com puc organitzar la classe?

Com plantegem el projecte una vegada conegudes les necessitats del grup? Com anem desenvolupant sessió a sessió?

Com avaluem l’aprés tant en continguts, com en competències, habilitats...? Quines eines utilitzarem per l’avaluació? Per a què avaluem? És necessària l’avaluació?

Desprès d’haver contestat a totes aquestes preguntes individualment, en la pròxima classe les exposarem per tal d’escoltar, enriquir-nos i intercanviar tots els punts de vista sobre el que ha viscut cadascun realitzant aquest projecte. Així doncs, en la propera entrada exposaré tot allò reflexionat individualment i les conclusions a les que hem arribat en grup.


reflexionar

No hay comentarios:

Publicar un comentario